Informatie


Als kleine jongen van 6 was ik al reeds met muziek bezig, alhoewel ik toen nog op een oude pick-up singles draaide uit de juke-box van mijn vader.. Het eerste singletje was van Jermaine Jackson en Pia Zadorra getiteld "When the rain begins to fall" daarna volgde de 1e LP van "KISS", gevolgd door "WET WET WET "

 

Natuurlijk de "BVD-mixen" opnemen en luisteren totdat je ze helemaal kon dromen,
om ze vervolgens te "dubben" zodat iedereen mee kon genieten. Na een aantal jaren cassettebandjes te hebben opgenomen, kwam daar eindelijk de CD-speler, die redding bracht qua ruimte. Vervolgens een mengpaneel van het merk  "Alecto" gekocht en daar was dan de beginnende DJ.
Voor het e.e.a. gevraagd, maar dit was meer vrijwilligerswerk en leuk om te doen.

Ik heb inmiddels het " draaien " op een lager pitje gezet, door o.a. het ontmoeten van Désirée en het opbouwen van een relatie met haar. Tussendoor nog wel eens gedraaid, maar dat was echt sporadisch en vaak ingehuurd. onder de naam " Lightwave ", waar ik hoge ogen mee scoorde. Er is mij toen gevraagd om meer te komen draaien en daar heb ik natuurlijk direct " JA " op gezegd.

Ik draaide onder de naam "Lightwave" bij de baas van Gerard en er lag een dik pak sneeuw, dat weet ik nog heel goed. de vader van Gerard kwam met de droevige mededeling dat Gerard uit het leven was gestapt. Een enorme klap voor zijn ouders, broers, familie en alle medewerkers van "Lightwave". De dagen daarop werd al snel duidelijk dat " Lightwave " op de één of andere manier door zou moeten gaan. Ik heb toen besloten het over te nemen en "DJ Peerke Drive-In Show" was geboren.

De maanden daarop waren moeilijk, maar mede door de steun van Désirée en de ouders van Gerard en alle mensen om mij heen, staat er een klein bedrijfje met oog voor kwaliteit en waar de wens en vraag van de klant het belangrijkste is.
kortom .......
HET IS PAS FEEST......ALS DJ PEERKE IS GEWEEST !!!!